26 Mayıs 2016 Perşembe

Böbrek Taşlarını Parçalayarak, Vücuttan Dışarı Atan Mucizevi Tarif

Böbrekler vücudumuzdaki en önemli organlardan birisidir. Vücuttaki tüm toksinlerin ve aşırı tuzun dışarı atılması fonksiyonunu görürler. Aşağıda tarifini vereceğimiz kür böbrek taşları nın vücuttan atılmasına yardımcı olur.
Böbreklerin fonksiyonlarını tam olarak yerine getirebilmesi için zaman zaman temizlenmeleri gerekir.
Böbrekler, vücudumuzdaki toksinleri, tuzu, taşları ve kumu sürekli emerler ve idrar yolu ile dışarı atılmasını sağlarlar. Bunların böbreklerde toplanıp, zararlı hale gelmelerine engel olmak için detoks yolu ile bunların vücuttan atılması gerekir.
Aşağıda sizler ile paylaşacağımız tarif sayesinde böbrekler bu zararlı maddelerden temizlenerek detoks olur ve faaliyetlerini daha sağlıklı bir şekilde sürdürürler.
Malzemeler:
  • 1 avuç doluşu kişniş ya da maydanoz
  • 1 bardak su
Hazırlanışı:
Kişniş ya da maydanozun yapraklarını saplarından ayıklayarak, güzelce yıkayın. Bir tencereye koyup, üzerine 1 bardak kadar su ilave edip 10 dakika kaynatın. Sonrasında, soğutup aç karna için. İçmeye başladıktan birkaç gün sonra idrarınızın renginin değiştiğini göreceksiniz. Bu da böbreklerde birikmiş kum ve taşın dışarı atıldığını gösterir.  Bu küre 15 gün boyunca ara vermeden devam etmelisiniz.
Kişniş ve maydanozun dışında, limon, karpuz ve elma da böbreklerin temizlenmesi için çok faydalıdır.  Ayrıca, zeytinyağı da böbrek taşlarının vücuttan atılması için çok faydalıdır.
Bu kürü uygulamadan önce doktorunuza danışmakta fayda vardır. Hamile bayanların bu kürü uygulamamaları gerekir.


Umarız bu tarif sayesinde böbrek taşları ndan ve diğer toksinlerden vücudunuz arınmış olur, şifa bulursunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder