14 Temmuz 2020 Salı

Bel ve kalça bölgesindeki yağları eriten içecek

Bel ve kalça bölgesindeki yağları eriten içecek, çoğu insan, bel ve kalça bölgesindeki aşırı yağlarından şikayet eder. Bel ve kalça bölgesindeki yağlar sağlığımızı olumsuz olarak etkiler, yüksek tansiyon, tip 2 diyabet, kalp hastalıkları, uyku problemleri ve daha birçok hastalığa sebep olur. Aşağıda tarifini vereceğimiz içecek, bel ve kalça bölgesinde aşırı kilolardan şikayet eden ve spor yapmaya fırsatı olmayan kişilere müthiş fayda sağlayacak, hızlı bir şekilde kilo vermelerine yardımcı olacaktır. Bu içecek detoks sürecini hızlandırarak, vücuttaki toksinlerin ve aşırı besinlerin atılmasını, yiyeceklerdeki gerekli besinlerin vücutta tutulmasını sağlar.


Ayrıca, bu içecek, vücudun bağışıklık sistemini güçlendirerek sağlığımız için zararlı olan toksik bileşenlerin zararlı etkilerinden korur. Zayıflamak sadece dış görünüş için önemli değildir. Aşırı kilolar beden sağlığı yanı sıra ruh sağlığımızı da olumsuz etkiler. Bağırsaklar, 2. beyin olarak adlandırılmaktadır. Zayıflamak için uygulanan kürlerde temel amaç bağırsakların düzgün çalışması ve metabolizmanın hızlandırılmasıdır. Aşağıda vereceğimiz içecek tarifi hem bağırsak temizliği hem de metabolizmanın hızlandırılması için oldukça etkilidir. Tarçınlı zayıflama çayı başlıklı yazımızı da mutlaka okumanızı tavsiye ederiz. 


Bel ve kalça bölgesindeki yağları eriten içecek

Malzemeler

  • 1 çay kaşığı toz zencefil
  • 1 diş sarımsak
  • yarım limon suyu
  • 5-6 dal maydanoz
  • 1/3 bardak su

Yapılışı

Malzemelerin hepsi mikserde karıştırılır.

Kullanımı

Gece yatmadan 1 bardak içilir. 15 gün içildikten sonra ara verilmelidir. İhtiyaç doğrultusunda zaman zaman bu kür uygulanabilir.

Bel ve kalça bölgesindeki yağların erimesi için uygulayacağınız bu kürü  doktorunuza danıştıktan sonra kullanmanızı tavsiye ederiz.


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder