13 Ağustos 2020 Perşembe

Göz altı kararması için maske

 Göz altı kararması için maske , göz altındaki, üstündeki ve çevresindeki deri çok hassastır. Yüzün diğer bölümlerine göre göz çevresindeki deri çok hızlı ve erken yaşta deforme olmaktadır. Bu deforme, kararma, morluk, şişlik, kırışıklık şeklinde olmaktadır. Bu görüntü de hiç hoş olmamaktadır. Bu defomasyonun ortaya çıkmasını beklemeden düzenli olarak bitkisel özlü bir göz kremi kullanılmalıdır. Kullandığınız kremin bitkisel özler kullanılarak üretilmiş olmasına özen göstermelisiniz. Göz altı morlukları oluştuktan sonra giderilmesi pek kolay olmuyor. Göz altı kremleri ya da maskeler tek başına yeterli kalmıyor. O nedenle maske ve kremi bir arada kullanmalısınız. Aşağıda tarifini vereceğimiz ev yapımı maske ve tavsiye edeceğimiz göz altı kremi bizzat tarafımızca test edilmiş kısa süre içerisinde göz altı ve çevresindeki morlukların, şişliklerin yok olduğu gözlemlenmiştir.



Kişinin cildinin durumuna, yaşına, derisine ve beslenmeye bağlı olarak gelişen etkiler , göz çevresinde kırışıklıklar, morluklar ortaya çıkmasına neden olmaktadır.

Göz altı kararması için maske

En iyi yüz maskelerinde mutlaka karbonat vardır. Aşağıda sizler ile paylaşacağımız tarif sayesinde göz altı morlukları ndan ve göz altı morlukları nasıl geçer diye çareler aramaktan kurtulacaksınız.

Tarif:

  • Yarım çay bardağı sıcak çay ya da sıcak suyun içerisine 1 çay kaşığı karbonat koyun.
  • Güzelce karıştırın
  • Pamuğu bu karışıma batırın ve gözlerinizin altındaki morlukların üzerine koyup, 15 dakika bekletin
  • Pamuğu alın ve güzelce yüzünüzü yıkayın. Sonrasında kaliteli, organik nemlendirici bir krem sürün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder