14 Ağustos 2020 Cuma

Panik atak tedavisi bitkisel

Panik atak tedavisi bitkisel , panik atak, insanların hayat kalitesini ciddi derecede bozan ve tedavi edilmediği sürece devam eden bir psikolojik/psikiyatrik ciddi bir hastalıktır. Aşağıda vereceğimiz bitkisel kür tariflerini uygulayarak bu hastalıktan Allah'ın izni ile kurtulabilir, ruh ve beden sağlığına kavuşabilirsiniz. Panik atak, kalp çarpıntısı, boğuluyormuş gibi olma, nefes nefese kalma (hiper ventilasyon), göğüste sıkışma, soluğun kesilmesi, halidir. Ayrıca, nabız yükselmesi, baş dönmesi, terleme, titreme gibi yoğun fiziksel belirtilerin bazılarının, tekrarlayan ve beklenmedik şekilde yaşandığı yoğun korku ve rahatsızlık durumları da gözlenir.


Panik atak tedavisi bitkisel

Panik atağa iyi gelen bitkiler ile hazırlanan kürler ile Allah'ın izni ile bu sıkıntıdan kurtulabilirsiniz.

  1. Sabah uygulanacak ıspanak-maydanoz kürü:
    • Malzemeler: 5-6 yaprak taze ıspanak, 10-12 maydanoz saplarıyla birlikte 3 bardak kaynamış su içerisine atılır. 3 dakika kaynatılarak, ılıyınca suyu içilir.
    • Akşam uygulanacak ıspanak-tere kürü: Malzemeler: 5-6 yaprak taze ıspanak, 8-10 yaprak tere saplarıyla 2,5 bardak kaynayan suyun içerisine atılarak 3 dakika kaynatıldıktan sonra suyu içilir. Bu kür her gün, günlük olarak taze hazırlanıp içilmelidir.
  2. Kaside, mine çiçeği veya oğul otundan, papatya, melisa bitkisinden hazırlayacağınız bir çay panik atağın belirtilerini gidermeye yardımcı olur. Hazırlamak için bir fincan kaynar su içerisine, bir çay kaşığı kurutulmuş bitkileri ilave edip 10 dakika demlenerek süzülür.
  3. Lavanta yağı koklamak, panik atak hastalığının tedavisinde önemli destekleyici etkendir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder