17 Kasım 2018 Cumartesi

TİBET GENÇLİK İKSİRİ İLE VÜCUDUNUZU BİRKAÇ GÜN İÇERİSİNDE GENÇLEŞTİRİN




Evinizde kolayca hazırlayacağınız bu karışım ile birkaç gün içerisinde vücudunuz adeta yenilenecek, birkaç gün içerisinde gençleşeceksiniz. Bunun için sadece 3 besine ihtiyacınız var.

Sarımsak, bal ve limon karışımından oluşan bu doğal Tibet iksiri sayesinde vücudunuzun yaşlanma süreci mükemmel bir şekilde yavaşlayacaktır. Limon, C vitamini kaynağı olup, aynı zamanda, P, B vitaminlerini de (B1, B2, B3, B5 ve B6) içermektedir. Limon, zengin bir antitoksidan kaynağı olduğu için derinin erken yaşlanmasını önler.

Bal, enfeksiyon, boğaz ağrısı, kas ağrısı ve gribin tedavisi için tavsiye edilmektedir. Bal, romatizma, baş ağrısı, baş dönmesi, kansızlık ve kabızlık tedavisinde güçlü bir antibiyotik etkisine sahiptir.

Sarımsağın sağlığımız için pek çok faydası vardır, en önemlisi vücudumuzdan parazitlerin atılmasını sağlar. Sarımsak, kemik erimesi, yaşlanma, deri ve bağışıklık sistemi problemlerinin tedavisinde de kullanılabilir. 

Bu üç besin kolay ve ucuzca temin edilebilir, çok sağlıklıdır ve bu gençlik iksiri olan karışım gerçekten denemeye değer.

Gerekli Besinler:

  • 10 diş sarımsak
  • 10 adet limon suyu
  • 1 kg organik bal
Hazırlanışı:
10 diş sarımsağı küçük küçük doğrayın, 1 kg bal ve 10 adet limon suyu ile karıştırın. Karışımı cam bir kavanoza koyun, kapağını kapatıp 10 gün bekletin.

Bu karışımından sabah aç karna, akşam yatmadan önce 1 çay kaşığı yiyin.

Bu karışım arzu edilirse güçlü bir antitoksidan, gençleştirici ve güzelleştirici olan zencefil ile kuvvetlendirilebilir.

Kaynak: http://www.naturalcuresandhomeremedies.com

gençlik iksiri, hayatın şifreleri, organik ürünler, sarımsağın faydaları






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder