11 Ocak 2019 Cuma

Göz altı morlukları nı yok eden, cildinizi pırıl yapan formül!

Göz altı morlukları nasıl gecer ? Öncelikle şunu belirtelim, kozmetik endüstrisi, ilaç endüstri ne kadar gelişmiş olursa olsun, cilt problemlerine kesin çözüm bulan ürünlere denk gelmek pek nadir.Göz altı morlukları ndan, yüzlerindeki sivilcelerden şikayet eden bayanlar, çareyi pahalı kozmetik ürünlerinde arıyorlar. Halbuki, tabiat eczanesi bizlere çok basit, fakat etkili çözümler sunuyor.
göz altı morlukları nasıl gecer

Göz altı morlukları nasıl gecer ?

Günümüzde, artık insanların büyük bir bölümü, birçok sağlık problemlerinin tedavisinde karbonatın ne kadar kuvvetli, muhteşem bir madde olduğunun bilincinde.
Karbonatı, temizlik, yemek pişirme ürünü olduğu gibi güzellik malzemesi olarak da kullanabilirsiniz.

Karbonat ile sivilcelerin tedavi edilmesi

En etkili ve sivilcelerden doğal olarak kurtulma formüllerinde mutlaka karbonat vardır. Karbonat sayesinde sivilcelerin yüzde bıraktığı izlerden de kurtulabilirsiniz. Aşağıda, sizlerle ile paylaşacağımız tarif sayesinde sivilcelerden, göz altı morlukları ndan kurtulabilir cildinizi yenileyebilir, muhteşem sonuçlar elde edebilirsiniz. Eminim, birçoğunuzun aklından şu geçiyordur, piyasada yüzlerce pahalı kozmetik ürünlerinin yapamadığını basit bir karbonat mı yapacak? Aslında, hayat gayet basit, karşılaştığımız sorunların çözümü de genelde basit, fakat hayatımızı ve karşılaştığımız sorunları karmaşık, içinden çıkılmaz bir hale getiren bizleriz. Kozmetik ve ilaç endüstrisi ürünlerinde ne kullanıyor? Yüce Allah’ın bizlere sunduğu bitkileri, ürünleri. Şimdi gelelim tarifimize:
Tarif:
  • Bir çay kaşığı karbonatı bir kaseye koyun ve üzerine birkaç damla su damlatın
  • Güzelce karıştırın. Suyu çok aşırı koymayın. Cildinize sürdüğünde akmayacak, maske halinde duracak şekilde olmalı.
  • Krem şeklindeki bu karışımı parmaklarınız ile sivilcelerinizin üzerine ve tüm yüzünüze sürün, fazla bastımayacak bir şekilde masaj yapın. Bu karışımı 4-5 dakika kadar cildinizde bekletin. Su buharlaştıkça, bu karışım cildinizde kuruyacak, katılaşacak.
  • Sonrasında güzelce yüzünüzü yıkayın
Tavsiye: bu işlemi düzenli olarak her gece yatmadan önce yapın.

Göz altı morlukları ndan ve göz altı torbaları ndan nasıl kurtulursunuz?

En iyi yüz maskelerinde mutlaka karbonat vardır. Aşağıda sizler ile paylaşacağımız tarif sayesinde göz altı morlukları ndan ve göz altı morlukları nası gecer diye çareler aramaktan kurtulacaksınız.
Tarif:
  • Yarım çay bardağı sıcak çay ya da sıcak suyun içerisine 1 çay kaşığı karbonat koyun.
  • Güzelce karıştırın
  • Pamuğu bu karışıma batırın ve gözlerinizin altındaki morlukların üzerine koyup, 15 dakika bekletin
  • Pamuğu alın ve güzelce yüzünüzü yıkayın. Sonrasında kaliteli, organik nemlendirici bir krem sürün.
Kaynak: healthyrecipeshome.com

Hayat ve sağlık sayfasında sağlıklı ve huzurlu bir yaşama dair pek çok bilgiyi bulabilirsiniz. göz altı morluklarına ne iyi gelir göz altı morluklarına ne iyi gelir. https://www.hayatvesaglik.net/goz-alti-morluklari-nasil-gecer/
Sonuçların olduğunu muhteşem göreceksiniz. Göz altı morlukları ve diğer bir çok cilt, sağlık problemlerinin çözümü doğada.

1 yorum:

  1. Hayat ve sağlık sayfasında sağlıklı ve huzurlu bir yaşama dair pek çok bilgiyi bulabilirsiniz. göz altı morluklarına ne iyi gelir göz altı morluklarına ne iyi gelir. https://www.hayatvesaglik.net/goz-alti-morluklari-nasil-gecer/

    YanıtlaSil